Om os

Kim Odderskjær HansenStifter & Ejer ProAV Magasinet & ProAV Expo

Som stifter af ProAV Media & Events har jeg gennem 16-17 år opbygget et indgående kendskab til den professionelle AV-branche. Jeg udgiver fagmagasinet ProAV Magasinet, som er Danmarks førende fagmagasin om billede, lyd, lys og teknologi, vi skriver også om brugen af AV i virksomheder - herunder mødelokale indretning, brug af video, videokonference mv. 

I 2010 var jeg initiativtager til MonitorExpo - nu ProAV Expo, som er blevet Skandinaviens største AV-messe og afholdes for 6. gang i København i marts 2021. 

I august 2019 lancerer vi et helt nyt univers inden for eventbranchen; vi går i luften med hjemmeside og et digitalt magasin hvor målgruppen bl.a. er eventfirmaer, hoteller, konferencesteder, AV-udlejning samt de mange virksomheder der afholder events. Vi ved fra Danmarks Statistik, at langt over 200.000 virksomheder årligt holder events.

Til november afholdt vi den første messe af sin slags, Event Expo, som er for alle, der planlægger, indkøber, arrangerer, afholder og afvikler events. På Event Expo fik de mange besøgende masser af input, inspiration og viden med hjem.

Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder som udstiller eller annoncør. Mail: kim(a)proavexpo.dk

Jeg kan træffes på telefon 4044 3238Birgit WaltenburgSalgs- og marketingchef

Jeg har igennem mere end 12 år fået opbygget et indgående kendskab til den professionelle AV-branche og været en del af Monitor (nu ProAV Media) og MonitorExpo (nu ProAVExpo) siden starten i 2006. Jeg interesserer mig for ny teknologi, og hvordan den kan bruges i virksomhedssammenhæng.

Jeg har tidligere været på IDG/ComputerWorld, Promedia og Morgenavisen Jyllands-Posten. Mail: birgit(a)proavexpo.dk

Jeg kan træffes på telefon 2030 7038